Tällainen on persoonallisuutesi:

Olet kärsivällinen ja huomaavainen. Saat muihin kontaktin helposti omalla hauskalla vapautuneella tyylilläsi. Olet erittäin hyvä kuuntelija, tarkkaavainen ja myötäelävä. Kun toiset kertovat iloistaan ja suruistaan, et ainoastaan kuuntele. Sinulla on erityinen kyky asettua toisen asemaan, ja siten ymmärrät häntä, vaikket aina hyväksyisikään hänen mielipiteitään. Tästä kyvystä johtuu, että muut tulevat luoksesi keventämään sydäntään tai kuulemaan mielipiteesi. He tietävät, ettet voisi kuvitellakaan nujertavasi heidät, riippumatta siitä, mitä he sinulle kertovat.
  • En ole kärsivällinen, en ole koskaan ollut. Nyt äidiksi tulon jälkeen vielä vähemmän. Tässä minulla on paljon opittavaa, itseni hillitsemisessä.
  • Mielestäni ymmärrän liikaa muita ihmisiä, kuuntelen liikaa, unohdan itseni. Aina ensimmäisenä mietin, miltä toisesta tuntuu, viis omista tunteistani. Se ei ole hyväksi.

Viihdyt parhaiten tutuissa ja vakaissa oloissa. Et kaipaa suuria muutoksia. Haluat elämääsi mieluiten rauhaa ja harmoniaa, ja vältät kielteisiä tunteita. Et ole ivallinen etkä pidä myöskään muiden ivallisuudesta. Mutta käsi sydämelle: miten hoidat kiistat ja riidat? Taivutko niin paljon, että jälkikäteen sinulla on paha mieli, koska et saanut kerrotuksi tarpeitasi ja mielipidettäsi.
  • En pidä muutoksista, vaan asiat saisivat pysyä niin kuin ovat aina olleet. Siksi tämä identiteettikriisi on ollut shokki, koska muutun itse. Muutun omaksi itsekseni, enkä ole enää se sama, joka olen ollut tähän asti.
  • En hoida kiistoja ja riitoja, siinähän se ongelma onkin. Yritän lakaista ne maton alle ja unohtaa niiden olemassaolon. Taivun mielummin liikaa, jos saan näin lopetettua riidan. Jälkikäteen soimin itseäni kun en taaskaan saanut kerrotuksi asioitani ja mielipiteitäni..

Jos haluat välttää pahanolontunteen, sinun pitää oppia sanomaan ei, jos jokin menee liian pitkälle. Sen voi tehdä monella tapaa ja luultavinta on, että kunnioitus sinua kohtaan lisääntyy kun ensi hämmästys muuttuneen käytöksesi johdosta on asettunut.
  • Tiedän että ei-sanan käyttäminen tulee helpottamaan elämääni kummasti. Kuten myös yleensäkin suun avaaminen ja omien mielipiteiden ilmaiseminen..sekä niiden takana seisominen.

Olet yleensä ahkera ja tuottelias ihminen, joka mielellään syventyy asioihin lisätäkseen tietomääräänsä. Teet sen sekä omistautuaksesi käytännön asioille että kyetäksesi antamaan päteviä neuvoja tai vastauksia aiheesta.
  • Kyllä. Nyt kotiäitinäkin opiskelen omaksi huvikseni vähän väliä vaikka mitä. Lisätäkseni tietomäärääni ja yksinkertaisesti vain siksi, että nautin siitä..
---------------------------------
Nämä kuvaukset saavat minut kuulostamaan melkoiselta nössöltä, joka ei halua riidellä, ei kerro omia mielipiteitään, ymmärtää aina muita ja niin edespäin. Kuulostan täysin värittömältä ja huomaamattomalta. Ei kai siis ole ihme, että kriisi on alkanut..