Minulla on suurensuuri ongelma, joka vaivaa mieltäni päivästä toiseen. En todellakaan tiedä, mikä haluaisin olla isona. Tai sitten niin moni ammatti kinnostaa, etten osaa valita sitä oikeaa..

Yksi on ylitse muiden, kirjoittaminen. Sitä todellakin haluaisin tehdä työkseni, kirjailijana. Sitä tukisi haave mennä opiskelemaan Suomen kieltä yliopistoon. Toiseksi minua kiinnostaisi toimintaterapeutin ammatti, se olisi vaihtelevaa ja monipuolista ja siinä olisi hyötyä luovuudesta. Kolmas vaihtoehto olisi teologinen tiedekunta yliopistossa. Eihän toimintaterapeutin tai teologin tutkinnot sulje pois kirjoittamista, vaan voisin silti edelleen kirjoittaa ja hyvässä lykyssä saada julkaistuksi. Ehkä tutkinnot toisivat uusia ulottuvuuksia omaan kirjoittamiseenikin. Suomen kieli olisi se loogisin vaihtoehto kirjoittamisen kannalta, oma teksti ja kielioppi hioutuisivat varmasti erittäin paljon opiskeluiden aikana ja työkseni voisin opettaa kirjoittamista näin esimerkkinä.

Mistä te muut, jotka luette blogiani, tiesitte sopivimman ammatin itsellenne? Miten osaan valita itselleni sen oikeimman ammatin, niin etten kadu jälkeenpäin tekemääni väärää valintaa..